top of page

Visita de la Mª Carme Dalmau



La montblanquina M. Carme Dalmau va visitar l’Institut Martí l’Humà el passat divendres per tal d’oferir una xerrada sobre el seu darrer viatge a Camerun. La M. Carme acaba d’arribar d’aquest país, on ha tingut ocasió de portar medicaments, material escolar i roba, acompanyada de quatre persones més. D’aquesta manera, va poder explicar de primera mà i a través d’unes magnífiques fotografies en què consisteix la seva tasca solidària, que en aquest cas s’ha desenvolupat en aquest país africà. A més a més, les explicacions de la M. Carme van ser una excepcional classe de geografia que, de ben segur, quedarà en el record dels alumnes que van tenir la sort d’escoltar-la.

Aquesta xerrada tanca el cicle de converses que s’han dut a terme a l’aula oberta de 3r d’ESO de l’Institut des de la matèria de Ciències Socials. La finalitat ha estat acostar la realitat més immediata a l’alumnat per tal d’humanitzar els continguts de la matèria i fer-los el més tangibles possible.

Al llarg del curs, s’ha pogut comptar amb la col·laboració del president de l’Agrícola de la Conca, Ramon Corbella, amb el ramader montblanquí Joan Capdevila, amb la veterinària Raquel Huguet, amb la Lorena Clota, representant de l’Associació Gat i Gos, amb la Cristina Belles, representant del grup 101 SOS i, ara, amb la M. Carme Dalmau.



bottom of page