top of page

Es jubilen...


La setmana passada es va celebrar el comiat del Manel, l’Àngels i el Joan, tres membres del claustre de l’Institut Martí l’Humà que han arribat al moment de la seva jubilació.



El Manel Ferrer, llicenciat en Filologia Francesa, ha estat el professor de francès a l’Institut Martí l’Humà des del 1993. Prèviament, havia exercit la seva tasca docent a l’Institut d’Hoteleria de Cambrils, on va desenvolupar el càrrec de cap d’estudis entre el 1990-92. Un cop a Montblanc, va ser secretari, cap de seminari, cap de departament i, en els darrers anys, coordinador d’activitats extraescolars.

L’Àngels Mateu és diplomada en Educació General Bàsica i llicenciada en Filologia Catalana. Ha estat un dels pilars de l’Institut Martí l’Humà perquè hi ha sigut en les diverses fases de la seva constitució com a tal. El 1983 entrà com a professora interina de l’Escola de Mestratge Industrial, Secció de Formació Professional de Montblanc. Continuà com a professora interina a l’Institut de F.P. Pere Berenguer de Montblanc, on durant sis anys ocupà el càrrec de secretària. Des del 1992, ha ocupat la plaça de professora de Llengua Catalana i Literatura com a funcionària de carrera.

El Joan Mateu és diplomat en Educació General Bàsica i llicenciat en Filologia Hispànica. Va iniciar la seva trajectòria professional al Col·legi Mare de Déu de la Serra, La Mercè, com a professor de BUP i COU. El 1989 prenia possessió com a funcionari en pràctiques a l’Institut de Batxillerat Montblanc. Exercí un curs a l’INS Martí Franquès de Tarragona i una altre a l’INS Joan Amigó de l’Espluga. Des del 1990, ha ocupat la plaça de professor de Llengua Castellana i Literatura com a funcionari de carrera a l’Institut Martí l’Humà, on serà recordat, a més, pel seu càrrec de secretari.

L’acte de comiat dels respectius departaments de llengües es va emmarcar en un sopar al qual van assistir companys i excompanys dels homenatjats.


bottom of page