top of page

Graduació a Batxillerat i cicles

El passat dimecres 31 de maig, l’alumnat que ha finalitzat segon de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà a l’Institut Martí l’Humà va celebrar la seva festa de graduació al pati de l’Institut. L’acte va comptar amb la presència de la direcció del centre, l’equip docent i els familiars que van voler acompanyar els seus fills i filles en aquest moment tan entranyable en què finalitzen una etapa d’ensenyament postobligatori.

És la primera vegada que s’organitza una graduació amb aquest format, independentment de la festa de fi de curs de l’ESO, i s’ha fet amb la finalitat de donar més rellevància a aquests alumnes que acaben la seva estada a l’Institut per incorporar-se a un grau universitari, a un cicle formatiu de grau superior o al món laboral. A més a més, van ser els propis protagonistes que van organitzar l’estructura de la festa, la qual va comptar amb els parlaments de la directora de l’Institut Martí l’Humà, Imma Hueso, de les tutores de cada curs i de representants de l’alumnat.

Durant l’acte acadèmic es van lliurar les mencions honorífiques a aquell alumnat que ha obtingut matrícula d’honor en el batxillerat, així com el millor expedient acadèmic al CFGM de Manteniment Electromecànic o al CFGM de Gestió i Administració. En el primer cas, la menció va ser per al Joan Isern, la Mireia Domènech i la Júlia Requesens, tots ells estudiants del batxillerat científic. En el cas del CF de Manteniment, el reconeixement va ser per a l’Eduard Porta; i, pel que fa a CF de Gestió, per a la Muni Martín. Felicitats a tots i a totes.

En acabat, els assistents van poder gaudir d’un refrigeri a la cantina de l’Institut. El dia 16 de juny se celebrarà la festa de fi de curs per a la resta de l’alumnat del centre, que en aquest cas organitza l’AMPA en col·laboració amb la direcció de l’Institut


bottom of page