top of page

Creuer dels alumnes de 4rt

L’alumnat de 4t d’ESO va realitzar el tradicional creuer pel Mediterrani durant la setmana del 13 al 21 de maig. Aquest viatge representa la cloenda de l’etapa d’ESO per a aquests i aquestes alumnes que, el curs vinent, es trobaran fent un cicle formatiu o batxillerat.

L’embarcament al vaixell Brisas del Mediterráneo es feia dissabte a les cinc de la tarda amb els nervis a flor de pell. El dia següent va ser de navegació, de manera que els passatgers van tenir ocasió de familiaritzar-se amb el vaixell i gaudir dels espais i activitats a bord, com ara el gimnàs, la piscina o els balls amb els monitors d'animació, així com també el solàrium, el rocòdrom i, a la nit, els espectacles, karaoke i disco. El temps va ser molt agradable, la qual cosa els va permetre de gaudir de les instal·lacions de l’exterior del vaixell i de les excursions que s’havien de fer durant la setmana.

El dilluns 16 desembarcaven a Nàpols per visitar Pompeia acompanyats de guies locals. Aquella nit es va fer el Sopar de Gala amb el Capità. L’endemà tocava visita guiada per Roma, i el divendres, per Pisa i Florència amb audioguia.

El dijous 19 baixaven del vaixell per visitar la Costa Blava i, d’allí, van agafar un tren fins a Mònaco. L’endemà conegueren Tolón, un poble molt acollidor de la Provença. I, finalment, el dissabte 21 arribaven, esgotats però satisfets, a Montblanc.


bottom of page