top of page

Espai musical

El passat dilluns 22 de maig l’Escola Municipal de Música de Montblanc Josep Porter i Rovira i el grup de teatre de l’Institut Martí l’Humà van realitzar una activitat conjunta adreçada als nenes i nenes de P4 i P5 de la vila.


A dos quarts de quatre de la tarda, els alumnes dels dos centres de la vila arribaven a la Sala de les Corts Catalanes, situada al costat del claustre de de Sant Francesc, per assistir a la presentació d’instruments musicals a càrrec del professorat de l’Escola de Música de Montblanc. L’acte estava contextualitzat per una obra de teatre titulada L’illa de la música, que interpretava el grup de teatre de l’Institut Martí l’Humà.

L’objectiu d’aquest projecte de L’Escola Municipal de Música de Montblanc és apropar els instruments musicals als nens i nenes a través d’una història. L’Escola ofereix alternativament cada any una presentació d’instruments a l’alumnat més petit de primària i a l’alumnat de les llars d’infants. Aquest curs 2016-2017, coincidint amb la presentació a l’alumnat d’Infantil, és la segona vegada que s’ha fet aquesta activitat conjunta, encetada l’any 2014-15

La mostra d’instruments que es va poder escoltar van ser tres de vent, la flauta, el clarinet, la trompeta, i quatre de corda, el piano, el violí, la guitarra i el violoncel. Pel que fa a les actrius, L’illa de la música va ser interpretada per la Natalia Venteo, l’Estela Ribé, l’Ana Navarro, la Berta Garro, la Gisela Benítez, l’Elena Guerrero, la Marta Sugrañes, la Marina Barrera, la Mireia Miró, la Maria Sánchez, la Júlia Moreno, la Mar Bulló, la Carla Mateu, l’Ana Li, la Tatiana Ruda, l’Helena Muñoz i l’Aina Ollé.


bottom of page