top of page

Judit Delgado finalista dels premis Ernest Lluch

La Judit Delgado, alumna de 2n de batxillerat de l’Institut Martí l’Humà, ha resultat finalista del Premi Ernest Lluch de ciències socials i polítiques, que atorga la Universitat Pompeu Fabra, pel seu treball de recerca titulat “Cossos i noms: molt més que un preu”.

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials i la Fundació Ernest Lluch convoquen anualment aquest premi amb l’objectiu d’incentivar la recerca en l’àmbit de les ciències socials. Hi poden optar els alumnes de batxillerat de tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya que hagin estat seleccionats prèviament pel seu centre.

El treball de la Judit ha quedat entre els cinc finalistes d’un total de 98 presentats al certamen, cosa que l’ha fet mereixedora d’una menció honorífica. El seu és un treball sobre el món de la prostitució que aborda el fenomen a partir de múltiples dimensions i que inclou entrevistes rellevants.

L’acte de lliurament de guardons va tenir lloc el passat 19 de maig a l’auditori de l’edifici Mercè Rodoreda del Campus de la Ciutadella.


bottom of page