top of page

El grup de teatre de l’Institut participa en la VIII Festallibre Montblanc 2016


El grup de teatre de l’Institut Martí l’Humà va estrenar l’obra Una sela el passat divendres 21 d’octubre a la Biblioteca Conangla i Fontanilles de Montblanc. La representació es va fer en el marc de la VIII Festallibre de Montblanc organitzada per l’Associació Literària L’Escarritx.

L’obra havia estat escrita per a l’ocasió pel grup de teatre que la va protagonitzar. La motivació va ser la celebració de les festes de la Mare de Déu de la Serra, de manera que la trama de la història es basava en la tradicional llegenda de la marededéu. El to de l’obra va ser còmic i el contingut, eclèctic, per tal com s’hi barrejava la tradició, la immigració, l’humor, la música clàssica, la tecnologia i una coreografia inspirada en el vent.

La música en directe va ser possible gràcies a la interpretació de la Laia Boria amb el violoncel i l’Ariadna Torrent amb el violí. La coreografia va ser dirigida per l’Elena Guerrero i estava inspirada en el moviment de les branques dels arbres quan bufa la marinada a la Serra.

Les alumnes que hi van intervenir van ser: Natàlia Venteo, Ana Navarro, Mar Bulló, Estela Ribé, Helena Muñoz, Tatiana Ruda, Aina Ollé, Carla Mateu, Maria Sànchez, Marta Sugrañes, Mireia Miró, Elena Guerrero, Anna Li, Omaima Mhir i Júlia Duch.


bottom of page