top of page

Alumnes de l’Institut Martí l’Humà a les Olimpíades de Geografia

Cinc alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Martí l’Humà han participat a les Olimpíades de Geografia que organitza el Col·legi de Geògrafs de Catalunya i que van tenir lloc la setmana passada a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.


L’objectiu d’aquestes Olimpíades, que enguany arriben a la vuitena edició, és premiar els estudiants que demostrin un millor coneixement dels continguts de la matèria de Geografia que s’imparteix al batxillerat, promoure l’interès pels estudis universitaris de Geografia i establir un vincle entre els instituts i la universitat. Hi podien participar cinc alumnes per institut, que, en el nostre cas, van ser l’Arnau Andavert , la Judit Sánchez , l’Ona Anadón, el Pau Barnils i el Luka Hernández.


Les Olimpíades tenen dues fases, la local i l’estatal. En aquest cas, els alumnes de l’Institut Martí l’Humà van participar a la primera fase, en la qual es van haver d’enfrontar a 50 preguntes d’opció múltiple, que contenien, entre d’altres qüestions, gràfics, cartografia i fotografies. L’alumne Arnau Andavert va quedar en la posició 27 dels 125 estudiants que es van presentar a la fase local de les Olimpíades de Geografia.



bottom of page